Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
San Vicente-Hércules – CD la Concòrdia
La Concòrdia és el nou líder amb 15 punts, empatat amb el Castelldefels. Les llagostenques defensaran lideratge a domicili en el proper compromís contra el San Vicente-Hércules, que és antepenúltim amb tres punts.

Fútbol Sala Unión Llagostense A – Sagrerenc
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa el vuitè lloc de la Lliga Nacional amb set punts, empatats amb el novè, el Sansur, i el desè, el Teià Futbol Cinc. El proper duel dels llagostencs serà contra el Sagrerenc, que ocupa el quart lloc amb 13 punts. El compromís tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

Fútbol Sala Unión Llagostense B – Gadex
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense, que ocupa el cinquè lloc del grup A de la Primera Territorial amb sis punts, rebrà dissabte, 19 h, el Gadex, setè amb tres punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 19 h.

FUTBOL
Rocafonda – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el desè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb onze punts, a sis de la zona d’ascens. El proper duel dels llagostencs serà al camp del Rocafonda, que és vuitè amb 12 punts.

Presentació CE la Llagosta
El CE la Llagosta presentarà els equips del futbol base de la temporada 2018-2019 dissabte a partir de les 17 h al Camp Municipal de Fútbol Joan Gelabert. Aquesta campanya el futbol base compta amb un equip d’escola amb dos grups, un prebenjamí, quatre benjamins, tres alevins i dos infantils.

HANDBOL
Cerdanyola Negre  – Joventut Handbol
El Joventut Handbol la Llagosta ocupa l’onzè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb tres punts. El proper duel dels llagostencs serà dissabte a la pista del Cerdanyola Negre, que és el setè classificat amb quatre punts.

Vallag – Vendrell
L’HC Vallag és vuitè del grup A de la Tercera Catalana amb tres punts. La jornada passada no va disputar cap partit perquè es va ajornar i dissabte torna a l’activitat rebent el Vendrell, que és quart amb sis punts. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 20 h.

Seleccions catalanes
La selecció catalana juvenil femenina i la selecció catalana cadet masculina entrenaran al Poliesportiu Antonio García Robledo diumenge. Les noies que dirigeix Xavier Vilella, Anna Casquero i Núria Fábregas, entrenaran de 16 a 18 h. Mentre que els nois dirigits per Josep Maria Mestres, Josep Morales i Alberto Pérez ho faran de 18 a 20 h.

JUDO
Campionat estatal katas
L’AE Karate-judo participarà amb dos parelles a la primera prova del Campionat estatal de katas, que tindrà lloc aquest cap de setmana a la localitat d’Olivenza, a Badajoz. Les parelles estan formades per Sergi Pons-Héctor Roura i Aroa Silverio-Ricardo Pereira.

Copa Catalunya infantil i cadet
L’AE Karate-judo participarà amb una vintena de lluitadors a la Copa Catalunya infantil i cadet de judo, que tindrà lloc dissabte al Pavelló de la Llars Mundet, a Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies