Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Chus Maroto publica una trilogia de llibres d’autoajuda en clau femenina

Chus Maroto, veïna de la Llagosta de 39 anys, ha presentat una trilogia de llibres d’autoajuda en clau femenina. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a la sala polivalent de Can Pelegrí i ha estat organitzat per la Biblioteca de la Llagosta.

L’autora de la nostra localitat ha publicat els tres llibres d’autoajuda, que formen una trilogia. Els volums són La maternidad tiene un nombre: mamá, Conoce, ama y juega con tu niña interior i Tú eres como el Ave Fénix. “La meva vida ha estat com la de qualsevol altra persona, però el meu creixement personal gran va arribar mitjançant la maternitat amb els meus fills. Aleshores va ser el descobriment del meu interior, de la meva persona. Tot és una evolució i fins que no entres dins del teu interior no pots créixer”, ha explicat l’autora Chus Maroto.

L’acte de presentació ha acabat amb preguntes dels assistents.

Publicitat

Publicitat

Més notícies