Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La Biblioteca se suma al 3 DE TEATRE amb l’exposició Llegir el teatre

El festival 3 DE TEATRE, que se celebrarà del 9 a l’11 de novembre, compta amb una activitat prèvia, l’exposició Llegir el teatre, que es pot visitar des d’avui i fins al 10 de novembre a la Biblioteca de la Llagosta. La mostra consisteix en un recull dels llibres comentats al Club de lectura en el marc del programa Llegir el teatre, impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya.

Les actuacions del festival 3 DE TEATRE començaran el proper divendres, 9 de novembre, amb el nou espectacle de Miguel Ángel Marín, Demogracia. El monologuista pujarà a l’escenari del Centre Cultural a les 20 h. L’entrada, amb aforament limitat, és gratuïta.

El dia 10, la companyia Teatre Mòbil protagonitzarà l’espectacle familiar Cösmix a partir de les 12 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants arriben a l’escenari programats per fer riure a tothom.

També el dia 10, es representarà a les 20 hores al Centre Cultural l’obra Mala broma. Es tracta d’una comèdia negra que posa al límit als seus personatges. La direcció va a càrrec de Marc Angelet amb Ernest Villegas, Anna Sahun i Òscar Muñoz com a actors.

Finalment, el dia 11, al Centre Cultural, es podrà veure Escenes d’un matrimoni, un text d’Ingmar Bergman, de la companyia Nexus Europa. Es tracta d’una obra en català de dues hores de durada protagonitzada pels actors Armand Villen i Berta Giraut sota la direcció escènica de Marta Gil.

Aquestes dues darreres obres del Centre Cultural són de pagament. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de la Llagosta. El preu de les entrades anticipades és de 9 euros. El mateix dia dels espectacles, el preu serà de 12 euros i les entrades estaran disponibles al Centre Cultural.

El festival 3 DE TEATRE és organitzat per l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies