Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense perd el quart partit de la temporada a la pista de l’Albelda (3-2)

El Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte contra l’Albelda per 3 a 2. Els llagostencs van sumar la quarta derrota de la temporada i ocupen el vuitè lloc de la Lliga Nacional amb set punts, empatats amb el novè, el Sansur, i el desè, el Teià Futbol Cinc.

El FS Unión Llagostense va anar a remolc a la pista de l’Albelda i fins a dues ocasions Alberto Joyera va empatar el duel. Tot i l’esforç, finalment els locals van marcar el gol definitiu per posar el 3 a 2 final. El proper duel dels llagostencs serà contra el Sagrerenc, que ocupa el quart lloc amb 13 punts. El compromís tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies