Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El Club Deportivo la Concòrdia guanya el Castelló (4-2) i se situa en primera posició

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda el Castelló per 4 a 2. El partit ha estat molt igualat, però les de la nostra localitat han estat més encertades en atac que les seves rivals.

En els primers minuts, Cris ha disposat de diverses ocasions per inaugurar el marcador, però la portera visitant ho ha evitat. Al minut 5, el Castelló ha gaudit d’una ocasió molt clara i Clàudia s’ha lluït sota pals. Tres minuts després, ha arribat el 0 a 1. Clàudia ha arribat a tocar la pilota, però no ha pogut evitar el gol.

Al minut 12, Villa ha superat la portera rival amb un xut des de lluny i ha marcat l’empat. El 2 a 1 l’ha fet Domi amb una gran acció individual al minut 14. Un  minut després, Cris ha enviat un xut al pal. A la jugada següent, Sonia Blanco ha marcat el 3 a 1 amb un xut molt potent.

El 4 a 1 l’ha aconseguit Alba al minut 5 de la segona part en una jugada individual. El Castelló s’ha llençat sobre la porteria defensada per Jess a la segona part. Al minut 10, ha xutat contra el pal i poc després ha establert el 4 a 2 definitiu en transformar un penal. Domi ha disposat de dues oportunitats per eixamplar el marcador, però no les ha aprofitades.

El proper compromís de les llagostenques serà a la pista del San Vicente-Hércules.

La Concòrdia és el nou líder amb 15 punts, empatat amb el Castelldefels.

Publicitat

Publicitat

Més notícies