Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Feme Castelló
El CD la Concòrdia ocupa el segon lloc del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 12 punts, empatat amb el tercer, Intersala Promises, i el quart, el Castelldefels. A més, està a tan sols un punt del líder, l’Eixample. Demà dissabte, el conjunt de la nosta localitat rebrà la visita del Feme Castelló, que és setè amb vuit punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 17.30 h.

Albelda – Fútbol Sala Unión Llagostense A
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense és vuitè classificat de la Lliga Nacional amb set punts, empatat amb el Sansur, setè. Els llagostencs visiten la pista de l’Albelda, que la passada jornada va perdre contra el Clot per 12 a 2 i que és antepenúltim amb tres punts.

Sala 5 Tiana – Fútbol Sala Unión Llagostense B
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense, que ocupa el  vuitè lloc del grup A de la Primera Territorial, visitarà la pista del Sala 5 Tiana.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Lares Legends
El Viejas Glorias ocupa el novè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb onze punts i està a cinc de les places d’ascens. El proper compromís tindrà lloc dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h contra el Lares Legends, que és cinquè amb 13 punts.

HANDBOL
Joventut Handbol  – La Salle Bonanova Atlètic
El Joventut Handbol la Llagosta ocupa el vuitè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb tres punts i un partit pendent. El conjunt de la nostra localitat rebrà demà dissabte la visita de la Salle Bonanova Atlètic, que és tercer amb sis punts. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h.

Sant Andreu de la Barca – Vallag (ajornat)

Publicitat

Publicitat

Més notícies