Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

L’itinerari de relats de por de la Biblioteca va comptar amb un bon nombre de públic

Una vuitantena de persones han passat aquest dimarts per Can Pelegrí per escoltar els relats de por que van preparar des el Taller de narrativa de la Biblioteca de la Llagosta. En total van ser quatre grups d’unes 20 persones els que van fer el recorregut per diferents sales de l’equipament municipal.

L’activitat, Per Tots Sants, relats de por a la Biblioteca, començava a la planta baixa de Can Pelegrí, on l’Escola Municipal de Música oferia unpetit concert mentre les persones assistents esperaven el seu torn per iniciar l’itinerari terrorífic. En total, hi havia quatre escenes diferents, dues a la Biblioteca i dues més a la segona planta de Can Pelegrí. A cada parada, les membres del Taller de narrativa interpretaven una escena. Dos dels textos van ser elaborats per membres de l’entitat Resistencia Literaria, concretament per José Ramón Vera i Sergio Bonavida. Un tercer text el van escriure els alumnes del Taller de narrativa i el tercer era una adaptació d’una obra de Philippe Claudel.

El director de la Biblioteca de la Llagosta, Ángel Fernández, s’ha mostrat molt content amb l’assistència de públic, “van desbordar les nostres perspectives”. Fernández ha agraït “la col·laboració de Resistencia Literaria i de l’Escola Municipal de Música, a més de les membres del Taller de narrativa”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies