Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

La Llagosta celebrarà la festa de Halloween i la Castanyada amb activitats fins al 3 de novembre

La Llagosta celebrarà la festa de Halloween i la Castanyada amb diverses activitats entre el 27 d’octubre i el 3 de novembre. El Parc Popular serà l’eix principal de la festivitat entorn un passatge del terror, que posarà en marxa l’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta.

El passatge del terror és la continuació del passatge del terror de la passada Festa Major amb sessions per a tots els públics. L’entitat torna a comptar amb els actors i les actrius d’Horrryzeme. El passatge tindrà cada dia una sessió pensada per al públic familiar i una altra més terrorífica. Les sessions del terror en família seran els dies 27, 28 i 31 d’octubre i de l’1 al 3 de novembre de 17 a 18.45 h. Pel que fa el terror per a adults, serà el 27 d’octubre, de 19 a 23.30 h; el diumenge 28, de 19 a 22 h; el dimecres 31, de 22 a 6 h amb un concurs de disfresses, ball, animació i música en directe;  el dijous 1 de novembre, de 19 a 22 h;  el divendres 2, de 19 a 23.30 h; i el dissabte 3, de 19 a 23.30 h.

En l’entorn del passatge del terror, la colla dels Saltats organitzarà dissabte i de l’1 al 3 de novembre tallers infantils, vendrà castanyes, prepararà brou de la bruixa i oferirà un servei de bar. Tot això en un entorn terrorífic. Els Volats celebraran dissabte i el 3 de novembre, de 20 a 24 hores, un museu de cera amb els grans assassins de la història.

El dimarts 30 d’octubre, a partir de les 21 h, el taller de teatre de la Biblioteca, amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música, farà un passeig misteriós per Can Pelegrí. Cal recollir invitacions a la mateixa Biblioteca i hi ha places limitades.

Totes les activitats previstes per al dimecres 31 d’octubre han estat suspeses per la pluja.

Pel que fa del 2 al 3 de novembre, se celebrarà al Parc Popular el Dia dels morts amb una festa mexicana i es vendran tacos mexicans. El 3 de novembre, de 20 a 23 h, la Llagosta Club de Ball celebrarà la Castanyada amb un sopar i un ball obert a tothom amb Maricel i amb Jordi Moncayo. El sopar començarà a les 20 h, cal fer reserva trucant al telèfon 615 921 733. A partir de les 23 h, hi haurà ball amb música en directe amb entrada lliure.

Publicitat

Publicitat

Més notícies