Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Més d’un centenar de persones van participar dissabte en la Jornada d’inclusió esportiva d’handbol

El Complex Esportiu Municipal El Turó va acollir dissabte al matí una jornada d’inclusiva esportiva dedicada a l’handbol, organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta i l’Associació Demanoenmano. L’acte va comptar amb la participació de més d’un centenar de persones, entre les quals hi havia dos jugadors del BM Granollers, el llagostenc Antonio García Robledo i Míriam González Amores.

La jornada va ser possible també gràcies a la col·laboració del Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure, el Joventut Handbol la Llagosta, l’Handbol Club Vallag i Aspayfacos. Entre els participants, hi havia veïns de Santa Perpètua, Montcada, Ripollet, Granollers, Cerdanyola i la Llagosta. A l’acte també hi va anar el regidor d’Esports, Jordi Jiménez.

Durant aproximadament dues hores, tots els participants van poder gaudir de diversos jocs relacionats amb l’handbol. La intenció dels responsables municipals i de l’Associació Demanoenmano és organitzar altres activitats d’aquest tipus més endavant a la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies