Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La quarta Caminada contra el càncer recapta 720 euros per a la Fundació Oncovallès

Un total de 129 persones es van inscriure per participar en la quarta edició de la Caminada contra el càncer de mama que es va celebrar ahir. Gràcies a aquesta activitat, organitzada per la infermera llagostenca Gloria González i la Colla Gegantera de la Llagosta, es van recaptar 720 euros, que han estat donats a la  Fundació Oncovallès.

La caminada es va haver de fer sota la pluja. Els participants van realitzar abans uns exercicis d’escalfament al Centre Cultural i, posteriorment, van iniciar el recorregut per diversos indrets de la nostra localitat. La passejada va finalitzar al Centre Cultural, on es va fer lliurament d’un xec amb la donació a una representant de la Fundació Oncovallès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies