Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense deixa escapar els primers punts a casa

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha empatat aquesta tarda (2-2) amb el Sansur i ha deixat escapar els dos primers punts de la temporada del CEM El Turó. Els llagostencs no han fet un bon partit, però han lluitat fins al darrer moment per la victòria. A falta de quatre segons per al final, Álex Pérez ha pogut donar el triomf als locals, però el porter visitant ho ha evitat.

Juan Carlos ha fet l’1 a 0 al minut 11 després de rebre una passada d’Alberto. Sis minuts després, el Sansur ha empatat aprofitant una pèrdua dels locals.

A la segona part, els llagostencs han arribat a les cinc faltes molt aviat. Al minut 10, el Sansur ja ha disposat d’un doble penal i Abraham ha fet una gran aturada. Patxi i Cubero han tingut el gol a prop, però els ha faltat encert. Al minut 13, Edgar ha vist la segona groga i els visitants no han desaprofitat el segon doble penal que han tingut a favor. Abraham ha arribat a tocar la pilota, però no ha pogut evitar el gol. El porter del FS Unión Llagostense s’ha hagut de lluir al minut 15 en una jugada d’u contra u que ha estat a punt de significar l’1 a 3.

Els llagostencs han buscat l’empat. Al minut 16, Patxi ha fet el 2 a 2 amb una falta directa. Al minut 17, Álex Pérez ha xutat fora i el Sansur ha enviat una pilota al pal. Amb la darrera oportunitat d’Álex Pérez, ha acabat el partit.

El proper cap de setmana, els llagostencs jugaran a la pista de l’Albelda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies