Divendres, 26 abril 2024
18.3 C
La Llagosta

Óscar Sierra repeteix com a cap de llista del PSC per a les eleccions municipals

Óscar Sierra repeteix com a candidat del Partit dels Socialistes de Catalunya a la Llagosta per a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el 26 de maig de 2019. El llagostenc ha estat escollit per unanimitat aquesta tarda a l’assemblea extraordinària que ha tingut lloc a la seu del PSC.

Durant l’assemblea, Óscar Sierra ha estat l’única candidatura que s’ha presentat. De fet, aquesta mateixa setmana Sierra ja havia anunciat la seva decisió de repetir com a cap de llista a les municipals pels socialistes i en el decurs de la jornada ha presentat més d’un terç dels avals necessaris per ser candidat. La votació s’ha fet a mà alçada i ha estat escollit per unanimitat.

El candidat socialista, recent escollit, ha agraït a la formació rebre novament la confiança de l’agrupació local. “Estic molt content que em torneu a donar la confiança per sortir novament en un cartell. En definitiva, et posen en un cartell i fas una campanya. Però després el que fas és treballar i treballar durant quatre anys. Només et frena la família”, ha destacat l’alcaldable socialista.

Durant el seu discurs d’agraïment, Sierra ha remarcat la tasca socialista a nivell de l’Estat i de Catalunya. Tanmateix, l’alcaldable ha destacat la feina feta durant l’actual legislatura l’equip de govern local amb el PSC al capdavant: “aquests tres anys i mig que portem ha estat un temps que hem hagut d’arreglar l’Ajuntament, així de clar, econòmicament era un desastre quan vam entrar. Ara el nostre Ajuntament comença a tenir l’equilibri pressupostari i ho hem fet fent coses al carrer, treballant per a la ciutadania”.

Aquesta és la segona vegada que Óscar Sierra és escollit cap de llista del PSC a la Llagosta. El primer cop va ser el 2015, quan el PSC va aguanyar les eleccions municipals i Óscar Sierra és des d’aleshores alcalde de la Llagosta. Durant els parlaments, Antonio Rísquez, primer secretari de l’Agrupació del Partit dels Socialistes de la Llagosta, ha augurat que “amb el treball i recolzament de tots els militants i simpatitzants farem que Óscar Sierra sigui novament l’alcalde de la Llagosta”. A més, Rísquez ha remarcat que la candidatura socialista ha de definir l’equip, que ofereixi “il·lusió, treball, esforç i compromís”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies