Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
AECS L’Hospitalet – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia ocupa el tercer lloc del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb nou punts, a un dels dos primers classificats, el Xaloc Alacant, primer, i l’Eixample, segon. Les llagostenques visitaran aquesta jornada la pista de l’AECS de l’Hospitalet, que és desè amb quatre punts.

Fútbol Sala Unión Llagostense A – Sansur
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa el novè lloc amb sis punts i està a sis dels dos primers classificats, el Ripoll, primer, i el Padre Damián Sagrados Corazones, segon. El proper partit dels llagostencs serà contra el Sansur, que és vuitè amb sis punts. El compromís es jugarà demà dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

Fútbol Sala Unión Llagostense B – Montsant Sala 5
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense rebrà demà dissabte el Montsant Sala 5 al CEM El Turó a les 19 h.

FUTBOL
La Llantia – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el novè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb vuit punts i està a cinc de l’ascens. El proper duel dels llagostencs serà diumenge al camp de La Llantia, que ocupa el dotzè lloc amb sis punts.

Presentació CE la Llagosta
El CE la Llagosta presentarà els equips del futbol base de la temporada 2018-2019 diumenge a partir de les 11 h al Camp Municipal de Fútbol Joan Gelabert. Aquesta campanya el futbol base compta amb un equip d’escola amb dos grups, un prebenjamí, quatre benjamins, tres alevins i dos infantils. Durant la presentació hi haurà inflables i música.

HANDBOL
El Vendrell – Joventut Handbol (ajornat)

Vallag – Sabadell B
El Vallag ocupa el desè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb dos punts. El proper compromís serà contra el Sabadell B, que és antepenúltim sense punts. El duel tindrà lloc demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

PATINATGE ARTÍSTIC
Trofeu Nacional de Sant Fost
El Club Patí la Llagosta participarà demà dissabte a Sant Fost a la primera edició del Trofeu Nacional de Patinatge Artístic. El campionat està organitzat pel Club de Patinatge Sant Fost.

Publicitat

Publicitat

Més notícies