Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Noves portes als vestidors del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert

L’Ajuntament de la Llagosta està renovant les portes dels vestidors del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. En total, es canvien les set portes de la part del darrera de l’edifici de l’equipament. El pressupost d’aquesta actuació és de 2.964,5 euros i l’executa l’empresa Carpintería J. Morales SL de la Llagosta.

El canvi de les portes arriba després que fa uns mesos els vestidors patissin una bretolada, quan un grup de persones van rebentar alguns panys i van causar alguna destrossa. Amb les noves portes es pretén evitar aquest tipus de situació. Les portes, de ferro galvanitzat, obren cap a l’exterior i tenen un pany més segur.

Aquest estiu també es va procedir a la instal·lació d’una vintena de seients de la graderia, a fer operacions de millora a la gespa del camp de futbol 11 i també a la del terreny de joc de futbol 7 i a netejar integralment els vestidors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies