En marxa la campanya de vacunació contra la grip

0
52

Ja s’ha iniciat la campanya de vacunació contra la grip. Aquest any, es fa especial incidència en les persones que poden transmetre la grip a persones en situació d’alt risc, com ara professionals sanitaris, personal de centres geriàtrics, treballadors i treballadores d’assistència domiciliària o persones que conviuen amb persones d’alt risc.

Com cada any, la vacunació contra la grip està especialment recomanada a persones majors de 60 anys, adults i infants amb malalties pulmonars o cardiovasculars, persones amb malalties cròniques renals, hepàtiques o immunosupressores, entre d’altres afeccions i dones embarassades.

Les persones que es vulguin vacunar han de demanar hora per a la seva infermera al Centre d’Assistència Primària. També es pot sol·licitar hora a través del portal de programació de visites de l’Institut Català de la Salut.

Publicitat