Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

En marxa la campanya de vacunació contra la grip

Ja s’ha iniciat la campanya de vacunació contra la grip. Aquest any, es fa especial incidència en les persones que poden transmetre la grip a persones en situació d’alt risc, com ara professionals sanitaris, personal de centres geriàtrics, treballadors i treballadores d’assistència domiciliària o persones que conviuen amb persones d’alt risc.

Com cada any, la vacunació contra la grip està especialment recomanada a persones majors de 60 anys, adults i infants amb malalties pulmonars o cardiovasculars, persones amb malalties cròniques renals, hepàtiques o immunosupressores, entre d’altres afeccions i dones embarassades.

Les persones que es vulguin vacunar han de demanar hora per a la seva infermera al Centre d’Assistència Primària. També es pot sol·licitar hora a través del portal de programació de visites de l’Institut Català de la Salut.

Publicitat

Publicitat

Més notícies