Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias perd contra l’Atlètic Pomar i suma la segona derrota

El CD Viejas Glorias va perdre dissabte a casa contra l’Atlètic Pomar (1-3) i va sumar la segona derrota de la temporada. Els llagostencs es van veure superats a la primera part pels visitants i ja al descans perdien 0 a 2. A la represa, l’Atlètic Pomar va marcar el tercer gol i, al tram final, Denar Roque va marcar el gol de l’honor. Poc abans del final, l’àrbitre va expulsar el llagostenc Javier Laguna i el visitant Isaac Barranco per queixar-se.

El conjunt de la nostra localitat baixa fins al novè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb vuit punts i està a cinc de l’ascens. El proper duel dels llagostencs serà diumenge al camp de La Llantia, que ocupa el dotzè lloc amb sis punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies