Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

Segon empat del Vallag en tres partits de lliga

L’Handbol Club Vallag va empatar el segon partit de la temporada en tres jornades. L’equip de Javier Iglesias va empatar a la pista del Sant Just (31-31). El duel va estar igualat durant la primera part i a la represa el Sant Just va assolir una avantatge de tres gols. Al tram final, el Vallag va capgirar l’electrònic i va agafar una renda al seu favor de dos gols. Tot i això, el Sant Just va empatar i el Vallag no va poder sentenciar en una última possessió.

El Vallag ocupa el desè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb dos punts. El proper compromís serà contra el Sabadell B, que és antepenúltim sense punts. El duel tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies