Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Los Mojinos Escozíos, amb la campanya Escuts Solidaris Contra el Càncer

El llagostenc Chicho Artero i la seva banda, Los Mojinos Escozíos, s’han sumat a la campanya dels Escuts Solidaris Contra el Càncer, de la mà de la Policia Local de la Llagosta. Ja estan apunt d’exhaurir-se els 500 escuts que la Policia Local del nostre municipi va posar a la venda fa unes setmanes i que encara es poden adquirir a diversos establiments de la Llagosta.

Durant els propers dies, la Policia Local espera fer el lliurament de la recaptació aconseguida amb la venda d’aquests 500 escuts solidaris. Els agents de la nostra localitat, donada la bona acollida de la iniciativa, han decidit ampliar la campanya i posar a la venda més escuts que estaran disponibles ben aviat. Els diners serviran per ajudar a fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa, vinculat a l’Hospitat Sant Joan de Deu.

A més de a la comissaria de la Policia Local, es poden aconseguir els escuts solidaris als establiments identificats amb el distintiu de la campanya, #pelsvalents #paralosvalientes

Publicitat

Publicitat

Més notícies