Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El Fútbol Sala Unión Llagostense cau a la pista del colíder, el Padre Damián Sagrados Corazones, (6-4)

Tercera derrota del Fútbol Sala Unión Llagostense després de perdre dissabte a la pista del Padre Damián Sagrados Corazones per 6 a 4. Els llagostencs van plantar cara a un dels conjunts més complicats de la Lliga Nacional posant-se per davant en el marcador a l’inici del compromís i arribant a la represa amb empat, però a la segona part els locals vans ser més efectius.

El conjunt de la nostra localitat ocupa el novè lloc amb sis punts i està a sis dels dos primers classificats, el Ripoll, primer, i el Padre Damián Sagrados Corazones, segon. El proper partit dels llagostencs serà contra el Sansur, que és vuitè amb sis punts. El compromís es jugarà dissabte al CEM El Turó a les 17.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies