Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La Concòrdia goleja el Femení Cervera (6-2) amb quatre gols de Domi

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda per 6 a 2 el Femení Cervera. Després de dues setmanes de descans per una aturada a la competició, les llagostenques han sumat un nou triomf amb quatre gols de Domi i dos de Villa.

El partit ha estat força igualat i les de la nostra localitat l’han pogut sentenciar quan al minut 6 de la segona part la portera visitant ha vist la targeta vermella per tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea. El Femení Cervera no tenia portera suplent i una jugadora de camp s’ha hagut de posar sota pals. Això ho ha aprofitat molt bé la Concòrdia.

La primera part ha estat força igualada. Domi ha estat la jugadora que més ocasions de gol ha tingut. Al minut 9, després d’una acció individual, ha fet l’1 a 0. Les visitants han empatat al minut 16 aprofitant una errada defensiva de les locals. En el tram final de la primera part, el Femení Cervera ha jugat millor i ha obligat a Jess a fer diverses intervencions. No obstant això, ha estat Villa la que, al minut 18, ha marcat el 2 a 1.

Al minut 1 de la segona part, el Cervera ha aprofitat un contracop per aconseguir l’empat a dos. A partir de l’expulsió de la portera visitant, la Concòrdia s’ha imposat. Al minut 7, Domi ha fet el 3 a 2. Tres minuts després, Iris ha xutat contra el pal. El Femení Cervera també ha enviat un xut al pal al minut 13. Domi ha marcat el 4 a 2 al minut 15 amb un llançament directa de falta i ha aconseguit el 6 a 2 en transformar un doble penal al minut 18. Villa ha establert el definitiu 6 a 2 al minut 19 en un contracop.

El proper cap de setmana, les llagostenques jugaran a la pista de l’AECS de l’Hospitalet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies