Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Femení Cervera
Després de dues setmanes sense competició, el CD la Concòrdia rebrà demà dissabte el Femení Cervera al CEM El Turó a les 17.30 h. Les llagostenques ocupen el cinquè lloc del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb sis punts, a tres del líder, el Xaloc d’Alacant. El Cervera ocupa el penúltim lloc sense punts.

Padre Damián Sagrados Corazones – Fútbol Sala Unión Llagostense A
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense és vuitè de la Lliga Nacional amb sis punts, empatat amb Bigues i Riells, Sagrerenc i Sansur. El proper duel dels llagostencs serà a la pista del Padre Damián Sagrados Corazones, que ocupa el segon lloc amb nou punts, empatat amb el primer, el Ripoll.

Escola Pia Santa Anna-Mataró B – Fútbol Sala Unión Llagostense B
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense disputarà aquest cap de setmana la tercera jornada de la Primera Territorial, grup A, contra l’Escola Pia Santa Anna-Mataró B. Els llagostencs sumen una victòria i encara tenen pendent el compromís de la primera jornada contra el Teià Futbol Cinc B.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Atlètic Pomar
El Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la Primera Divisió amb vuit punts i està a quatre punts dels llocs d’ascens. El proper duel dels llagostencs serà contra l’Atlètic Pomar, que és quart amb deu punts. El partit tindrà lloc demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

HANDBOL
Joventut Handbol – Torró d’Agramunt
El Joventut Handbol ocupa el quart lloc al grup A de la Tercera Catalana amb tres punts. El proper duel dels llagostencs serà contra el Torró d’Agramunt, que colidera la classificació amb dues victòries. El partit es disputarà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Sant Just – Vallag
El Vallag ocupa el desè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb un punt. El proper duel dels llagostencs serà a la pista del Sant Just, que ha perdut els dos partits que ha disputat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies