Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

L’Ajuntament inicia la poda anual de 1.400 arbres

L’Ajuntament de la Llagosta està portant a terme la poda anual dels arbres del nostre municipi. L’empresa Tratamiento y Acondicionamiento de Laderas y Obras (TALIO) és l’encarregada per, segon any seguit, d’aquesta operació. El 2017, aquesta firma va ser la guanyadora del procés de licitació per un preu de 57.579 euros per dos anys.

La poda durarà un mes aproximadament i els treballs es porten a terme entre les set del matí i les sis de la tarda, segons ha explicat responsables de TALIO.

En total, està previst podar uns 1.400 arbres. Una part de la feina, la realitzarà l’empresa TALIO i l’altra, la Brigada de Jardineria de l’Ajuntament. La poda es va iniciar ahir al passeig del Pintor Sert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies