Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias empata contra l’Argentona amb un jugador menys des del minut 60

El CD Viejas Glorias va empatar diumenge al camp de l’Argentona, 1 a 1. Els llagostencs es van avançar a la mitja hora de joc mitjançant Juan José Gómez però a la represa els locals van posar l’empat de penal. Des del minut 60 el Viejas Glorias va jugar amb un home menys per l’expulsió per doble targeta groga de Juan Luis Dolset i Fran, sota els pals, va estar providencial per mantenir l’empat. Tot i que els llagostencs van tenir opcions per marcar el segon, com ara un xut al travesser al tram final.

El Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc del grup Sud de la primera Divisió amb vuit punts i està a quatre punts dels llocs d’ascens. El proper duel dels llagostencs serà contra l’Atlètic Pomar, que és quart amb deu punts. El duel tindrà lloc dissabte al Camp de Futbol Municipal Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies