Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Álex Pérez jugarà el Mundial juvenil amb la selecció catalana

Álex Pérez, jugador del primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense, disputarà amb la selecció catalana de futbol sala el Mundial juvenil de la categoria d’esportistes de 20 anys. La competició tindrà lloc entre el 18 i el 26 de novembre a Valledupar, a Colòmbia.

Catalunya ha quedat enquadrada al grup A, juntament amb les seleccions d’Argentina, el Marroc i Bolívia. El combinat català debutarà contra Bolívia. El segon partit el jugarà contra Argentina i el tercer, contra el Marroc. Els dos millors equips de cada un dels tres grups i els dos millors tercers disputaran els quarts de final.

Álex Pérez ja es va proclamar al mes de febrer campió d’Europa de la categoria sub-20 en la competició disputada a Itàlia. Aquell títol també li va servir a Catalunya per classificar-se per al Mundial. Aquest combinat català és el que confecciona la Federació Catalana de Futbol Sala.

Publicitat

Publicitat

Més notícies