Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

Més de 400 persones van celebrar dissabte els 25 anys del Casal d’Avis

L’Ajuntament de la Llagosta va celebrar dissabte a la tarda el 25è aniversari del Casal d’Avis amb una festa a la qual van assistir més de 400 persones. L’acte es va fer finalment a les instal·lacions del Casal d’Avis i no al carrer, com estava previst en un principi, davant la possibilitat que plogués. Els assistents van poder ballar amb la música en directe del grup Sol de nit i van gaudir d’un aperitiu.

Durant la celebració, van parlar l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas; i la presidenta de l’Agrupació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta, Teresa Ventura. Els tres van tenir un record per a les persones que han passat per les diferents juntes del Casal d’Avis durant aquests 25 anys. L’alcalde van remarcar “el gran nombre de tallers i activitats que es fan al Casal d’Avis, amb una gran acceptació, per tal d’afavorir un envelliment actiu”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies