Segona victòria de la temporada per al FS Unión Llagostense

0
64

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha sumat aquesta tarda la segona victòria de la temporada en guanyar el Teià Futbol Cinc per 4 a 2. El partit ha estat força disputat i s’ha saldat a favor dels llagostencs pel major encert de cara a porteria. A més, el porter local, Abraham, ha estat molt bé sota pals i ha tingut accions de molt de mèrit.

Al minut 6, Edgar ha marcat l’1 a o. El 2 a 0 l’ha fet Alberto en una gran acció individual al minut 10.

Al començament de la segona part, Álex Pérez ha aconseguit el 3 a 0 amb un gran xut. Els visitants s’han abocat a la porteria llagostenca, però s’han trobat amb Abraham. Al minut 3, han enviat un xut al pal. Finalment, al minut 5, ha arribat el 3 a 1. Els de la nostra localitat també han disposat de diverses oportunitats. Al minut 13, Álex Pérez ha marcat el 4 a 1 després d’una combinació amb Patxi. Dos minuts després, els de Teià han establert el 4 a 2 definitiu.

Publicitat