Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

Segona victòria de la temporada per al FS Unión Llagostense

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha sumat aquesta tarda la segona victòria de la temporada en guanyar el Teià Futbol Cinc per 4 a 2. El partit ha estat força disputat i s’ha saldat a favor dels llagostencs pel major encert de cara a porteria. A més, el porter local, Abraham, ha estat molt bé sota pals i ha tingut accions de molt de mèrit.

Al minut 6, Edgar ha marcat l’1 a o. El 2 a 0 l’ha fet Alberto en una gran acció individual al minut 10.

Al començament de la segona part, Álex Pérez ha aconseguit el 3 a 0 amb un gran xut. Els visitants s’han abocat a la porteria llagostenca, però s’han trobat amb Abraham. Al minut 3, han enviat un xut al pal. Finalment, al minut 5, ha arribat el 3 a 1. Els de la nostra localitat també han disposat de diverses oportunitats. Al minut 13, Álex Pérez ha marcat el 4 a 1 després d’una combinació amb Patxi. Dos minuts després, els de Teià han establert el 4 a 2 definitiu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies