Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament retirarà nou vehicles amb senyals d’estar abandonats a la via pública

L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat els tràmits per donar de baixa d’ofici nou vehicles presumptament abandonats a la via pública. El Consistori ha publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) la relació amb les dades dels nou vehicles abans de retirar-los del lloc on es troben i, posteriorment, tractar-los com a residu sòlid urbà.

Abans d’aquest tràmit, l’Ajuntament ha intentat localitzar als propietaris dels cotxes i les motocicletes que fa uns temps que són al carrer amb senyals d’estar abandonats. La publicació al BOP de les matrícules i el model de cada vehicle és el darrer pas per poder comunicar als possibles propietaris la tramitació de baixa d’ofici. L’anunci al BOP es va publicar el passat divendres i el termini per retirar el vehicle és de quinze dies des de l’endamà de la seva publicació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies