Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia (descansa)

Bigues i Riells – Fútbol Sala Unión Llagostense A
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense visitarà demà dissabte el Bigues i Riells. El conjunt de la nostra localitat ocupa el vuitè lloc de la Lliga Nacional amb tres punts i ve de guanyar contra el Montsant Sala 5. El Bigues i Riells és desè, sense punts, i va perdre a la darrera jornada contra el Clot.

Teià Futbol Cinc B – Fútbol Sala Unión Llagostense B
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense s’estrena diumenge a la Primera Territorial, grup A, a la pista del Teià Futbol Cinc B. Els llagostencs van baixar de categoria la campanya passada i inicien la nova temporada 2018-2019 amb l’objectiu de lluitar per l’ascens.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Santvicentí B  
El CD Viejas Glorias ocupa la quarta posició de la Primera Divisió, grup Sud, amb set punts i està a tres dels tres primers classificats, Alella, Argentona i Sant Fost. El proper duel dels llagostencs serà contra un conjunt del grup Nord de la Primera Divisió per evitar una jornada de descans. L’equip de Manuel Iglesias rebrà demà dissabte el Santvicentí B, que suma dos empats i una victòria. El partit es jugarà al Camp de Futbol Municipal Joan Gelabert a les 17 h.

HANDBOL
Joventut Handbol – Vilanova i la Geltrú
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta començarà la lliga diumenge rebent la visita del Vilanova i la Geltrú. El conjunt que aquesta temporada entrena Xavi Canalejas milita al grup A de la Tercera Catalana. Els llagostencs van lluitar el campionat de lliga passat fins al darrer moment per l’ascens a la Segona Catalana. En aquesta ocasió, també s’han fixat com a objectiu pujar de categoria. El duel tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Maçanet B – Vallag
El primer equip de l’Handbol Club Vallag disputarà demà dissabte el primer partit de lliga al grup A de la Tercera Catalana a la pista del Manyanet B. Els jugadors que dirigeix Javi Iglesias es van salvar la temporada passada del descens per una reestructuració de darrera hora de la Federació Catalana d’Handbol. El Vallag afronta aquesta nova competició amb l’objectiu de la permanència.

Trobada de minihandbol CEVO i curs de reciclatge d’àrbitres
La Llagosta acollirà demà novament una jornada d’handbol dedicada tant a àrbitres com a jugadors i jugadores. L’activitat inclourà un curs de reciclatge per a àrbitres del Consell Esportiu del Vallès Oriental. Després de la part teòrica, posaran en pràctica el que han après als diferents partits de la Trobada de minihandbol amb equips de les categories prebenjamí, benjamí masculí i femení i aleví masculí i femení. La Trobada està organitzada pel Joventut Handbol la Llagosta i el Consell Esportiu del Vallès Oriental i tindrà lloc entre les 9.15 i les 14.30 hores al CEM El Turó.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies