Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

L’AMERC ofereix nous cursos de formació per a les empreses

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) organitza un taller gratuït, amb el títol Augmenta les vendes de la teva empresa d’una forma sòlida, que es desenvoluparà en dues sessions els dies 17 i 24 d’octubre entre les 9 i les 14 hores.  L’activitat va adreçada a responsables comercials i de màrqueting de microempreses i pimes.

Els objectius del taller són: Definir i potenciar les qualitats dels venedors més efectius, tot practicant tècniques de venda fins arribar al tancament; treballar la fidelització post venda inicial, que permeti multiplicar les vendes en un futur; desenvolupar i donar valor a l’equilibri facturació/clients i marge/clients, amb els càlculs adients; i l’optimització del departament comercial, amb components variables del salari ben aplicats, per millorar les vendes.

Les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a l’oficina de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua, que està ubicada al Complex de la Granja Soldevila.

L’AMERC ofereix a les empreses altres cursos que es poden consultar en el següent enllaç.

Publicitat

Publicitat

Més notícies