Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament investiga l’origen de les males olors de les darreres hores

Tècnics municipals han visitat avui l’empresa Synthecoat de la Llagosta per comprovar si és la responsable de les males olors que pateix el municipi en les últimes hores.

Responsables de l’empresa han informat que no s’ha registrat cap incident, amb els productes que utilitzen, que pogués ser l’origen de les olors. L’enginyer municipal ha comprovat que els sistemes instal·lats en els últims mesos per minimitzar les possibles males olors provocades per la producció de resines funcionen correctament.

Al juliol de 2017 el trencament d’una junta d’una sitja va provocar un petit abocament que va ocasionar moltes molèsties al municipi de la Llagosta a causa de la forta olor del producte abocat. Fonts de l’empresa van informar llavors, que l’abocament no era tòxic i que solament era molest per la seva forta olor.

L’Ajuntament demanarà a la Generalitat, que és l’administració responsable del control d’aquest tipus d’indústries, que extremi les mesures de control.

Ara la investigació se centra a esbrinar si l’origen de les males olors pogués estar en empreses de municipis veïns.

Publicitat

Publicitat

Més notícies