Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Álex Pacheco debuta amb victòria amb la selecció espanyola júnior de futbol americà

Álex Pacheco va debutar amb la selecció espanyola júnior de futbol americà en la victòria d’Espanya contra Holanda, per 20 a 7. El duel va tenir lloc dissabte passat a la Ciudad del Fútbol de las Rozas, a Madrid.

Pacheco, de 16 anys, va disputar prop de 20 minuts del duel jugant en la seva posició, de quarterback. “He anat altres vegades a concentracions amb la selecció i ha estat ara el primer cop que jugo amb la selecció espanyola júnior. Va ser impressionant, sobretot per l’ambient, les instal·lacions i per l’equip”, ha explicat el llagostenc, que ha tornat de Madrid amb molt bones sensacions per seguir amb la selecció espanyola, tot i tenir encara edat de cadet.

El llagostenc enguany afronta una nova temporada en futbol americà amb canvi d’equips, passa de l’Hospitalet Pioners al Barberà Rookies, equip que anteriorment havia format part. “Soc encara cadet però estaré amb l’equip júnior. L’objectiu és guanyar-ho tot i donar suport al cadet”, ha remarcat Pacecho, que confia que sigui un gran any.

Publicitat

Publicitat

Més notícies