Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La Concòrdia derrota (2-5) l’Eurogan Red Star

El Club Deportivo la Concòrdia va sumar el cap de setmana passat la segona victòria de la temporada en guanyar per 2 a 5 a la pista de l’Eurogan Red Star. El partit va començar amb domini visitant. La primera part va acabar amb un marcador de 0 a 3 favorable a l’equip que entrena Dani Mosteiro.

Durant la segona part, les locals van intentar reaccionar, però les llagostenques es van mantenir fermes i van sumar tres nous punts. Les autores dels gols van ser Domi (2), Villa, Alba i Sonia Blanco.

La Concòrdia ocupa la quarta posició a la classificació amb sis punts, a tres del líder, el Xaloc d’Alacant. Ara, hi haurà una aturada a la competició de dues setmanes. El proper compromís de lliga de les llagostenques serà el 20 d’octubre a casa contra el Femení Cervera, que és penúltim i que ha perdut els tres partits que ha disputat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies