Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Diego Pedra i Rosalía Niñá, guanyadors del Concurs Estatal de Fotografia

Diego Pedra a la categoria lliure i Rosalía Niñá al tema la Llagosta, han estat els guanyadors del 18è Concurs Estatal de Fotografia organitzat pel Foto-Club la Llagosta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. El veredicte del jurat i el lliurament de premis va tenir lloc dissabte al vespre al Centre Cultural de la nostra localitat.

Al tema lliure, el segon premi va ser per Joan Buxó i el tercer per Luis María Barrio. Al tema la Llagosta, Diego Pedra va obtenir el segon premi i David Puente, del Foto-Club la Llagosta, el tercer. La presidenta del Foto-Club, Isabel Moyano, ha comentat que «el jurat s’ha decantat en aquesta ocasió per les fotografies en blanc i negre». A l’acte va assistir el regidor de Cultura, Mariano García.

Al certamen s’han presentat aquest any 89 fotografies al tema lliure i 31 al de la Llagosta. Una xifra menor que la de l’any passat. Segons Isabel Moyano, «la majoria de les agrupacions fan els concursos digitals i la gent es decanta més per aquests concursos, ja que fer-ho en un analògic suposa una despesa».

El Foto-Club la Llagosta exposarà del 5 al 31 d’octubre una selecció de les imatges presentades al certamen. La mostra es podrà visitar en horari de tarda al Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons.

Publicitat

Publicitat

Més notícies