Diego Pedra i Rosalía Niñá, guanyadors del Concurs Estatal de Fotografia

0
49

Diego Pedra a la categoria lliure i Rosalía Niñá al tema la Llagosta, han estat els guanyadors del 18è Concurs Estatal de Fotografia organitzat pel Foto-Club la Llagosta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. El veredicte del jurat i el lliurament de premis va tenir lloc dissabte al vespre al Centre Cultural de la nostra localitat.

Al tema lliure, el segon premi va ser per Joan Buxó i el tercer per Luis María Barrio. Al tema la Llagosta, Diego Pedra va obtenir el segon premi i David Puente, del Foto-Club la Llagosta, el tercer. La presidenta del Foto-Club, Isabel Moyano, ha comentat que «el jurat s’ha decantat en aquesta ocasió per les fotografies en blanc i negre». A l’acte va assistir el regidor de Cultura, Mariano García.

Al certamen s’han presentat aquest any 89 fotografies al tema lliure i 31 al de la Llagosta. Una xifra menor que la de l’any passat. Segons Isabel Moyano, «la majoria de les agrupacions fan els concursos digitals i la gent es decanta més per aquests concursos, ja que fer-ho en un analògic suposa una despesa».

El Foto-Club la Llagosta exposarà del 5 al 31 d’octubre una selecció de les imatges presentades al certamen. La mostra es podrà visitar en horari de tarda al Centre Cultural de la plaça de l’alcalde Sisó Pons.

Publicitat