Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias guanya a l’Amics Masnou i puja a la quarta posició

El CD Viejas Glorias va guanyar el cap de setmana la camp de l’Amics Masnou, per 1 a 4. Els llagostencs pugen fins a la quarta posició de la Primera Divisió, grup Sud, amb set punts i estan a tres dels tres primers classificats, Alella, Argentona i Sant Fost.

L’equip dirigit per Manuel Iglesias va avançar-se contra l’Amics Masnou, però abans del descans els locals van empatar. A la represa, el Viejas Glorias va ser millor i va marcar tres gols més. Els golejadors llagostencs van ser Cristian Fernández, amb tres gols, i Raul Requena.

El proper duel del Viejas Glorias serà contra un conjunt del grup Nord de la Primera Divisió per evitar una jornada de descans. Els llagostencs rebran dissabte el Santvicentí B que suma dos empats i una victòria. El partit es jugarà al Camp de Futbol Municipal Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies