Dissabte, 01 abril 2023
14.7 C
La Llagosta

Aspayfacos inaugura el seu nou local, cedit per l’Ajuntament de la Llagosta

Aquest dissabte a la tarda s’ha inaugurat la nova seu d’Aspayfacos, l’entitat que aplega a persones amb diversitat funcional i els seus familiars de la nostra localitat. El local és un immoble municipal cedit per l’Ajuntament de la Llagosta i es troba a l’avinguda del Turó, número 20, a l’alçada de la plaça d’en Cinto Pagès L’acte ha comptat amb força assistència de públic.

A la inauguració han participat la Colla Gegantera, que han portat dos gegants, la Mariona i a en Llago. Les Llagostes de l’Avern també han pres part amb la seva bèstia de foc, l’Espurna, i han fet una demostració de foc. La presidenta d’Aspayfacos, Mónica Reyes, i l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, s’han encarregat de fer els parlaments que han servit per presentar a la ciutadania la nova seu d’Aspayfacos.

Mónica Reyes ha agraït a l’Ajuntament el seu suport per fer possible que Asapyfacos pugui comptar amb un local. Reyes ha destacat «l’esforç de superació que demostren cada dia les persones amb diversitat funcional». A més, la presidenta d’Aspayfacos també va agrair la seva participació a la Colla Gegantera, a les Llagostes de l’Avern, a Sonia Poyato, que es va encarregar de pintar les cares dels assistents, a Juanjo Maestre, que va fer la presentació i l’ambientació musical, a la Llagosta Club de Ball i a l’Asociación Roceira, que també van estar presents a l’acte i que al llarg de l’any organitzen actes de suport a Aspayfacos, així com a d’altres entitats de la Llagosta com els Saltats i als comerços col·laboradors.

L’alcade, Óscar Sierra, va indicar que «és un canvi a millor, fins ara teníem un magatzem en aquest local i ara aprofitem aquest espai municipal per donar suport a les persones amb diversitat funcional».

Durant l’acte, Aspayfacos ha donat a conèixer el nou calendari solidari, que posaran a la venda a partir del mes d’octubre. L’entitat va obsequiar a l’alcalde i al regidor d’Infància i Joventut, Fran Ruiz, que també va estar a la inauguració, amb un exemplar del calendari i amb una samarreta de l’entitat.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies