Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense goleja (4-0) el Montsant Sala 5

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha guanyat aquesta tarda per 4 a 0 el Montsant Sala 5 i ha sumat la primera victòria de la temporada. Els de Juan Carlos García han estat molt superiors als seus rivals, sobretot a la segona part.

Ferran ha marcat l’1 a 0 al minut 1. Al minut 12, Cubero ha xutat al pal. Al minut 18, Alberto no ha pogut superar a la contra el porter visitant. Les aproximacions del Montsant Sala 5 han estat ben resoltes sota pals per Abraham.

Al minut 5 de la segona part, Patxi ha fet el 2 a 0 de falta directa. Els llagostencs han tingut moltes ocasions de gol. Al minut 7, els visitants s’han fet un gol en pròpia porta després d’una acció de Cubero. El darrer gol l’ha marcat Alberto Joyera al minut 17  de cap a la sortida d’un córner. La propera jornada, els llagostencs aniran a la pista del Bigues i Riells.

Publicitat

Publicitat

Més notícies