Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El veredicte i el lliurament de premis del 18è Concurs Estatal de Fotografia es farà demà dissabte

El Foto-Club la Llagosta farà el veredicte i el lliurament de premis de la divuitena edició del Concurs Estatal de Fotografia demà dissabte. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les 19 hores i compta amb la col»laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

El certamen té dues categories amb lliure i la Llagosta. Els premis oscil·len entre els 250 euros del primer premi del tema lliure als 50 del tercer premi del tema la Llagosta. A les dues categories, hi ha establerts diplomes per als classificats fins al cinquè lloc.

El Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta és puntuable per obtenir les distincions de Mestre Fotogràfic de Catalunya atorgades per la Federació Catalana de Fotografia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies