Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Eurogan Red Star – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia disputarà el segon compromís seguit lluny del CEM El Turó. L’equip llagostenc visitarà demà dissabte la pista de l’Eurogan Red Star de Saragossa, que ocupa el dotzè lloc amb un punt. Les llagostenques, que van perdre la jornada passada contra el Xaloc Alacant (3-2), són sisenes amb tres punts.

Fútbol Sala Unión Llagostense A – Montsant Sala 5
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense intentarà refer-se de la derrota a la primera jornada contra el Futsal Dante (7-3). Els llagostencs rebran demà dissabte al CEM El Turó, a les 17.30 h, el Montsant Sala 5, que és últim sense punts després de perdre contra el Clot per 2 a 10. El FS Unión Llagostense és penúltim, també sense punts.

FUTBOL
Amics Masnou – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el sisè lloc amb 4 punts i el proper partit el jugarà diumenge al camp de l’Amics Masnou, que ha guanyat els dos partits de les dues primeres jornades.

HANDBOL
Polinyà – Joventut Handbol
El conjunt sènior masculí del Joventut Handbol disputarà avui divendres un partit amistós

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies