Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

José María Guerrero, tècnic assistent del Boxam Internacional femení de boxa a Castelló

El llagostenc José María Guerrero participarà com a tècnic assistent del Boxam Internacional femení de boxa, que té lloc des d’aquest divendres fins a dilluns a Castelló. Guerrero forma part del cos tècnic estatal de la Federació Espanyola de Boxa, que és l’entitat que organitza per primer cop aquest campionat a Espanya.

El campionat comptarà amb més d’un centenar de boxejadores d’entre un total de 15 països diferents. José María Guerrero tindrà diverses funcions per garantir el bon funcionament del torneig internacional. “La meva funció és assistir a les boxejadores. En primer lloc, vetllar pel bon desenvolupament de cada esportista; tot seguit, està pendent del pes de les boxejadores, quan han de competir, si alguna es fa mal poder assistir-la, entre altres”, ha explicar Guerrero, i ha afegit: “em servirà per continuar aprenent com a tècnic i segur gaudint d’aquest esport”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies