Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui el ple ordinari de setembre

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les set de la tarda, el ple ordinari del mes de setembre. Els primers punts de l’ordre del dia consisteixen a donar compte de diversos tràmits relacionats amb la Regidoria d’Economia i Hisenda.

Abans de l’habitual torn de precs i preguntes, està previst debatre una moció institucional, que tracta sobre el 23 de setembre, Dia internacional contra l’explotació sexual i el tràfic de persones. La moció insta a l’Ajuntament de la Llagosta a sumar-se a la Xarxa de municipis lliures de tràfic de dones, nenes i nens per a l’explotació sexual; a definir polítiques per tal de sensibilitzar contra el tràfic, explotació sexual i prostitució i fomentar les noves masculinitats amb campanyes periòdiques de publicitat per sensibilitzar que la prostitució és una forma de violència de gènere i explotació sexual de les dones i visibilitzar la responsabilitat del client, buscant deslegitimar socialment el seu abús, especialment, entre el jovent; i a aprovar una ordenança municipal contra el tràfic, l’explotació sexual i la prostitució, amb mesures específiques contra els clients.

Una segona moció, per la convivència i el respecte, sobre la crispació social que s’està vivint per la tensió política referent a la relació entre Catalunya i Espanya, ha estat retirada finalment de l’ordre del dia per consensuar-la entre tots els grups municipals per tal de portar-la a un altre ple.

El ple serà retransmès íntegrament per Ràdio la Llagosta Emissora Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies