Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Força públic a la presentació del primer llibre del llagostenc Andrés Hernández

El llagostenc Andrés Hernández va presentar ahir el seu primer llibre El círculo virtuoso y otros relatos. Hernández va parlar dels seus inicis en el món de l’escriptura, del procès d’elaboració dels seus relats i del segon llibre que acaba d’editar, Dilema.

L’acte, organitzat per la Biblioteca de la Llagosta, va tenir lloc a la sala d’exposicions de Can Pelegrí, que es va omplir de gom a gom. Andrés Hernández va estar acompanyat a la taula, a més de per la dinamitzadora de la Biblioteca, Conchi Fernández, per José Ramón Vera, membre del col·lectiu Resistència Literària. A la presentació va assistir el regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Llagosta, Mariano García. Hernández ha explicat que els relats del seu primer llibre “no tenen relacion entre si, però tots tracten de les relacions humanes, l’amor, la passió, la gelosia,… També tracto d’un tema d’actualitat, per desgràcia, la violència de gènere.”

El primer llibre d’Hernández, El círculo virtuoso y otros relatos, és una recopilació de relats. El llibre es pot comprar des del mes de juny al portal Amazon. Pel que fa a la primera novel·la de l’autor de la nostra localitat, Dilema, també està disponible a Amazón. Andrés Hernández també té un bloc on va publicant els seus relats, ficcionescasireales.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies