Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El llagostenc Andrés Hernández presenta avui el seu primer llibre

El llagostenc Andrés Hernández presentarà avui el seu primer llibre El círculo virtuoso y otros relatos. L’acte forma part de la programació d’aquest trimestre de la Biblioteca de la Llagosta i tindrà lloc a Can Pelegrí a les 19 hores

Aquesta és la primera publicació d’Hernández, es tracta d’una recopilació de relats breus. El llibre es pot comprar des del mes de juny al portal Amazon. L’autor de la nostra localitat, que forma part del col·lectiu Resistència literària, també ha publicat, gairebé de forma paral·lela la seva primera novel·la, Dilema, de la qual parlarà també una mica aquesta tarda.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Hola, yo soy un escritor de Sabadell, me llamo Andrés Hernández y me ha hecho gracia descubrir que nos llamámos igual y que estamos tan cerca. Te deseo éxitos.
    Saludos.

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies