Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La quarta Caminada contra el càncer de mama se celebrarà el 28 d’octubre

La Llagosta es tornarà a sumar al Dia contra el càncer de mama, que s’escau el 19 d’octubre, amb la Caminada contra el càncer. L’activitat tindrà lloc el diumenge 28 d’octubre. La sortida serà a les 10 h des de la plaça d’Antoni Baqué. La llagostenca Gloria González organitza de nou aquest esdeveniment que, a més de sensibilitzar sobre la malaltia, recaptarà fons per a la Fundació Oncovallès.

El donatiu pel dorsal de la quarta Caminada contra el càncer és de cinc euros. A més del mateix 28 d’octubre, els dorsals estaran disponibles el dia anterior durant la celebració de la Cursa de Gegantes que organitza la Colla Gegantera de la Llagosta, que aquest any se suma a la campanya. Gloria González instal·larà un estand informatiu al carrer de l’Estació a partir de les 16 h. Durant l’esdeveniment se sensibilitzarà a la població sobre la lluita contra del càncer de mama.

Publicitat

Publicitat

Més notícies