Diumenge, 10 desembre 2023
13 C
La Llagosta

El Fútbol Sala Unión Llagostense cau golejat a la pista del Dante (7-3)

El Fútbol Sala Unión Llagostense va iniciar el cap de setmana la temporada amb derrota a la pista del Futsal Dante, 7 a 3. El conjunt llagostenc va posar-se 2 a 3 a l’electrònic, però cinc gols consecutius dels locals van sentenciar el duel.

El conjunt de Juan Carlos García va oferir un bon joc fins a set minuts del final, quan els locals van capgirar el marcador. Uns desajustos del conjunt llagostenc i un joc trepidant dels locals van afavorir el Dante per marxar en l’electrònic. Els golejadors llagostencs van ser Álex Pérez, Ferran i Alberto Joyera.

El FSU Llagostense ocupa el penúltim lloc sense punts i dissabte rebrà el Montsant Sala 5, que a la primera jornada va perdre contra el Clot 2 a 10. El duel a la nostra localitat serà al CEM El Turó a les 17.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies