Dimecres, 24 abril 2024
10.6 C

El CD Viejas Glorias empata contra el Premià (1-1)

El Club Deportivo Viejas Glorias va empatar dissabte contra el Premià, 1 a 1. L’equip de Manuel Iglesias va sumar un punt a la segona jornada del grup Sud de la Primera Divisió de veterans.

El Premià va avançar-se poc abans del descans després d’aprofitar una errada defensiva del Viejas Glorias. L’equip de la nostra localitat va portar la batuta del joc i a la represa va igualar el marcador després d’una bona acció de Cristián López Rubio prop del minut 70. A les acaballes del duel el Viejas Glorias va merèixer més, però no va estar afortunat de cara a porteria per marcar el segon gol.

El conjunt llagostenc ocupa el sisè lloc amb 4 punts i el proper partit tindrà lloc aquest diumenge al camp de l’Amics Masnou, que ha guanyat els dos partits de les dues primeres jornades.