Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Xaloc Alacant – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia farà dissabte el primer desplaçament llarg de la temporada a la pista del Xaloc Alacant a la segona jornada de la Segona Divisió espanyola, grup 2. Les llagostenques van golejar a la primera jornada l’Intersala Promises (4-0), mentre que el Xaloc Alavant va guanyar l’Eurogan Red Stars (1-5).

Futsal Dante – Fútbol Sala Unión Llagostense A
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense disputarà la primera jornada de la Lliga Nacional diumenge a la pista del Futsal Dante. El conjunt llagostenc està entrenat per Juan Carlos García, que també tindrà fitxa de jugador. El club ha incorporat al primer euqip els juvenils Edgar i Marc Navajas i els jugadors del segon equip Óscar Cubero, Patxi Heredia i Ferran Macías. La resta de jugadors continuen de la temporada passada: Alberto Joyera, Carlos Gálvez, Richard Comadella, Abraham Álvarez i Álex Pérez.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Premià
El CD Viejas Glorias debutarà demà dissabte a casa a la Primera Divisió, grup Sud. Els llagostencs van guanyar a la primera jornada contra la Peña Madridista Iluro (2-4) i volen seguir la bona dinàmica com a local. L’equip de Manuel Iglesias rebrà el Premià, que ve de guanyar contra l’Atlètic Masnou per 4 a 2. El duel tindrà lloc demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies