Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

L’Escola Municipal de Música ha iniciat el curs amb un centenar d’alumnes

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta ha comença el curs 2018-2019 amb un centenar d’alumnes. Les matriculacions encara estan obertes fins a cobrir les places lliures. Les persones interessades poden passar a demanar informació per la mateixa escola, situada a la tercera planta de Can Pelegrí.

Respecte al curs passat, hi ha dues novetats, s’han introduït classes de violoncel i una activitat anomenada Música en família, per a infants fins a tres anys. La resta de l’oferta formativa inclou  música i moviment per als infants de P4 fins a segon de Primària, així com per als infants amb necessitats educatives especials, formació bàsica per a infants a partir de segon de Primària fins a adults, llenguatge musical, coral i instruments.

L’oferta es complementa amb el programa Música a mida. En aquest cas hi ha classes d’instrument, llenguatge musical i les corals Petits Oxalaires, Oxalaires i Oxalà. A més, hi ha conjunts instrumentals per projectes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies