Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament organitza un curs gratuït d’operador de piscines d’ús públic

El servei de Recerca d’Ocupació Local de l’Ajuntament de la Llagosta organiza un curs d’operador de piscines d’ús públic. Les inscripcions, que són gratuïtes, s’han de fer al Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, que està situat a l’Edifici administratiu, al número 2 del passeig del Pintor Sert. L’horari és de dilluns a divendres, de les 9 a les 13 hores.

El curs, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, va adreçat a joves de 18 a 35 anys i a majors de 45 anys. Les classes, que costaran de 50 hores entre teoria i pràctica, es desenvoluparan a Can Pelegrí de dilluns a divendres, de les 9 a les 14 hores, del 15 al 26 d’octubre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies