Dissabte, 23 setembre 2023
18.8 C
La Llagosta

La Llagosta se suma a la Setmana de la Mobilitat amb una caminada i la Diada de la bicicleta

La Llagosta s’ha sumat un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat, que té lloc a Catalunya del 16 al 22 de setembre. Concretament al municipi s’organitzen dues activitats amb una caminada, dissabte, i una bicicletada, diumenge.

La caminada està organitzada pel CEM El Turó i constarà d’una marxa fins a l’ermita de Sant Pere de Reixac. Les persones interessades es poden inscriure fins divendres al mateix equipament. La sortida tindrà lloc dissabte a les 8 hores des del CEM El Turó.

La Diada de la Bicicleta està organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta i compta amb la col·laboració dels BTT Bikers de la Llagosta. L’activitat consta d’una bicicletada pels carrers del municipi amb sortida a les 10.30 hores del Parc Popular, i posteriorment, un circuit d’habilitats i tallers a càrrec dels BTT Bikers. El circuit d’habilitats també se celebrarà al Parc Popular i està adreçada a menors de 14 anys, sent obligatori l’ús del casc i no es permeten les rodetes.

La Setmana Europea de la Mobilitat consta d’un gran nombre d’activitats arreu del territori català amb l’objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema Combina i mou-te!, la Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies