Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes organitza nous cursos

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), de la qual forma part l’Ajuntament de la Llagosta, organitzarà durant el mes d’octubre diversos cursos adreçat a empreses.

El Complex Granja Soldevila de Santa Perpètua acollirà tres cursos: Digitalització i manteniment industrial amb realitat augmentada, adreçat a gerents, responsables de manteniment, responsables de producció, responsables de recursos humans i altres tècnics i professionals interessats a millorar la producció industrial i el manteniment; Aprèn a dissenyar en solidworks, per a empreses i professionals enfocats al sector del disseny i fabricació de productes que vulguin obtenir coneixements de creació i producció de peces; i Show Room – Tecnologies digitals aplicades a l’empresa. Realitat virtual i realitat augmentada, per a empreses industrials, gerents directius i els diferents responsables d’oficina tècnica, de desenvolupament, de manteniment i/o qualsevol professional de l’empresa interessat a tenir una aproximació a les tecnologies digitals.

Aquests cursos són gratuïts. Per a més informació, s’ha de contactar amb Montse Laguarta al telèfon 93 544 61 63.

D’altra banda, l’AMERC també portarà a terme durant el darrer trimestre d’aquest any a Can Gavarra, a Polinyà, altres cursos que es poden consultar en el següent enllaç Formació a Can Gavarra 4T 2018. Les persones interessades poden obtenir més informació trucant al 93 728 11 10.

Publicitat

Publicitat

Més notícies